Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (2.81 secunde)
Este de domeniul evidentei ca Romania a fost confruntata cu un an nenorocit, cel putin din punctul de vedere al precipitatiilor si al urmarilor cumplite care au urmat.
Oricat de indulgenti am fi, din motive de mandrie nationala, in judecatile despre noi insine, nu cred ca putem pune "seriozitatea" printre virtutile ce ne sunt specifice. Trebuie sa admitem, intre altele, ca istoria ne-a determinat sa fim mai interesati de scuze decat de explicatii.
Subiectele de la bac trimise prin e-mail, lucru ce a dus la schimbarea subiectelor din mers, cadavrul unui bebelus incinerat in ciuda vointei parintilor, caldura mare si multa lume care pare ca a luat-o razna din cauza caldurii.
Recentul scandal din cartierul bucurestean Ferentari este o noua dovada ca in Romania s-a acumulat, treptat, un capital de violenta considerabil. Unele farame din ea mai apar ici si colo, spre deliciul buletinelor de stiri. Din pacate, cartierul respectiv are o mare "toleranta" la altercatii de tot felul.
Ca si-a ales momentul taman intr-o dupa-amiaza de duminica - si nu una oarecare, ci taman cea a Floriilor - este o alta poveste ciudata a comportamentului sau de bidiviu ce nu s-ar vrea atat de naravas. Ar fi o prima dovada de situatie absurda.
Zilnic sintem inconjurati de suferinta, fie ca vorbim de persoane apropiate noua, care au fost lovite de boala, ori de cei cu care intram in contact prin prisma activitatilor zilnice.
Exista obiceiul, de exemplu, ca sa nu mananci nicio caisa, niciun mar, nicio boaba de struguri, atunci cand ele au dat in copt, mai inainte sa nu imparti din fructele respective.
Ca scoala nu mai este ce a fost odata in Romania stim cu totii, macar din auzite, chiar daca noi am terminat-o de ani buni si nu avem copii incadrati in sistemul de invatamant.
Trebuie sa avem mare grija cine ne pregateste generatia de maine si mai ales cine o poate influenta, acum cat mai putem, daca nu vrem sa constatam mai tarziu ca a devenit doar o generatie de proscrisi.
Laudabila propunerea unui baiat tare (de cap) din fotbalul romanesc, care vrea sa faca o cheta, un soi de tel-verde pentru ajutorarea financiara a lui Adi Mutu, obligat sa plateasca peste 17 milioane de euro, ca despagubiri fostului sau club Chelsea Londra.
Cel mai mare targ de securitate cibernetica este in desfasurare la Tel-Aviv. Experti din toata lumea s-au adunat pentru a-si impartasii ideile si solutiile pentru protectia impotriva atacurilor cibernetice.
Protestatarii cer oprirea reformei judiciare, care ar slabi rolul instantelor de judecata. ... La Tel Aviv, politia a folosit grenade si tunuri de apa pentru a linisti multimea.
Mii de israelieni au protestat din nou la Tel Aviv fata de masurile de reforma a justitiei promovate de premierul Netanyahu. Au avut loc ciocniri cu fortele de ordine.
Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, este pus sub presiune pentru a anunta oprirea planurilor controversate ale guvernului sau de extrema-dreapta de a revizui sistemul judiciar, dupa ce decizia de a-l demite pe ministrul Apararii pentru ca s-a opus reformelor sale a starnit proteste in masa in toata tara duminica noapte.
UEFA Champions League, sferturi de finala (in tur 3-0) Bayern Munchen - Manchester City 1-1 (0-0) Au marcat: ... / Haaland 57 Echipele de start: ... Sommer - Pavard, Upamecano, de Ligt, Cancelo - Kimmich, Goretzka - Sane, Musiala, Coman - Choupo-Moting Rezerve:
Organizatoarea protestelor de la Chisinau a fost retinuta pe aeroport in timp ce incerca sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Tel Aviv.
Zeci de mii de israelieni au protestat la Tel Aviv la adresa guvernului. ... Protestele, care au loc de 18 saptamani, continua sa creasca presiunile asupra guvernului.
Rishi Sunak si-a reafirmat sprijinul pentru partea israeliana. Emmanuel Macron face si el planuri pentru o vizita in Tel Aviv.
In direct la Euronews Romania, un fost diplomat israelian, de origine romana, Colette Avtal, a explicat care este situatia in ceea ce priveste refugiatii.
Potrivit protocolului Uniunii obtinut de Hotnews.ro, cele trei partide vor participa pe liste comune la alegerilor locale: PSD - 21 de candidati, si ACD-20.
google-analytics.com